نمایش کمترین نرخ در صورت عدم ورود تاریخ
بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.
جستجوی جدید
نمایش کمترین نرخ در صورت عدم ورود تاریخ
بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.
غذای ملی هر کشور چیست؟
ما عاشق نوشتن درمورد غذا و نوشیدنی هستیم، دوستداریم خوبیها را جشن بگیریم و بدیها را سرزنش کنیم. این برداشت ذهنی ما درمورد برخی بهترین فرهنگها و مقاصد غذایی است. با ایران چارتر تا پایان این مطلب همراه باشید. غذای ملی
وقت آن رسیده که یکبار برای همیشه، فرهنگ غذایی کشورهای مختلف را بشناسید:
10_ ایالات متحده
قرار گرفتن آمریکا در این لیست، ممکن است به این دلیل باشد که غذاهای این منطقه معمولا از نقاط دیگر جهان نشات میگیرند.
پیتزایی که در آمریکا میخورید، ایتالیایی است، سیبزمینی سرخشدهای سفارش میدهید بلژیکی یا هلندی است.
همبرگر و فرانکفورتر نیز احتمالا آلمانی هستند. اما در آشپزخانههای آمریکا، این غذاها بهبود یافته
یا متناسب با سلیقهی مشتریان، چیزهای به آنها اضافه و کم شدهاست. از غذاهای خانگی آمریکا نیز غافل نشوید.
از غذاهای خوشمزه آمریکایی میتوان به آبگوشت صدف، پای لیمو و سالاد کوب اشاره کرد.
_ چیزهایی که باید در آمریکا امتحان کنید: چیزبرگر، کوکی شکلات چیپسی
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید: چیزهای بیشازحد فرآوری شده مثل: KFC وکیک Twinkies.
9_ مکزیک
اگر تا پایان عمرتان مجبور شوید فقط غذای یک کشور را امتحان کنید، مکزیک انتخاب بسیار هوشمندانهای خواهد بود.
فرهنگغذایی این کشور اینقدر متنوع است که هیچگاه از تکراری بودن آن خسته نمیشوید.
از انچیلادا گرفته تا تاکو، هلادو و کوسادیلا! میتوانید طعم لذیذ سالاد یونانی و ادویه کاری هندی،
گرمای غذاهای تایلندی یا خوردن غذا با دست و چسبندگی آن را حس کنید.
همچنین مکزیک، منبعی برای سوپرغذاهای مغذی است.غذای ملی
خوراکیهایی همچون: آواکادو، گوجهفرنگی، لیمو، سیر، لوبیا، شکلات و انواع فلفل، سرشار از آنتیاکسیدان و ترکیبات سالم هستند.
اگرچه ممکن است طعم خوبی در دهان شما ایجاد نکند.
_ چیزهایی که باید در مکزیک امتحان کنید:
مول، یک سس باستانی مکزیک است که از ترکیباتی چون: فلفل قرمز، انواع فلفلهای تند، شکلات و فوت کوزهگری مکزیکی ها بدست می آید.
تاکوی مکزیکی گوشت خوک تف دادهشده
تامالس نیز یک غذای مایایی باستانی است که از پیچیده شدن ذرت در برگ تشکیل میشود.
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
توستادا، اساساً مانند تاکو یا بوریتو است، اما در یک تورتیلای سرخ شده ترد سرو میشود که به محض گاز گرفتن آن تکه تکه میشود وخوردن آن غیر ممکن است.
8_ تایلند
غذاهای خیابانی تایلند، یکی از جاذبههای گردشگری آنجاست. وقتی یک کتاب آشپزی مکزیکی را ورق میزنید، بهسختی آموزشی را پیدا میکنید که طولانیتر از یک صفحه نباشد.
ترکیب زیادی از گیاهان و ادویهها در غذاهای مختلف، طعمهای پیچیده و متنوعی را ایجاد میکنند دقیقا مانند گروه ارکستر موسیقی با یکدیگر ترکیب میشوند.غذای ملی
تایلندیها طعمهای مختلف تند، ترش، شور، شیرین، جویدنی، ترد و لزج را با هم ترکیب میکنند و در یک غذا قرار میدهند.
فرهنگ غذایی تایلند از فرهنگهای غذایی کشورهای چین، مالزی، اندونزی و میانمار تاثیر پذیرفته و به یک فرهنگ غذایی بسیار متنوع تبدیل شدهاست به نحوی که برخی از بهترین غذاهای جهان متعلق به این کشور هستند.
مردم تایلند، مردمی بسیار مهماننواز هستند و همین امر، خوردن غذاهای تایلندی را لذتبخشتر کردهاست.
آفتاب، ساحل، ارائهی خدمات با روی خوش و مهماننوازی و یک کیسهی پلاستیکی پر از سامتام، تمام آن چیزیاست
که برای یک زندگی خوب مورد نیاز است.
_ چیزهایی که باید در تایلند امتحان کنید:
توم یام کونگ یکی از غذاهای خام تایلندی است که با گیاه لیمو، زنجبیل، برگهای لیموی کفیر و فلفل تند درست میشود.
کاری ماسامان نیز یک کاری تایلندی با ریشهی اسلامی است که در کنار سومتام (سالادی ترش، پرفلفل، شیرین و نمکی) از بهترین غذاهای جهان، سرو میشود.
سالاد سام تام، سالاد پاپایای سبز دارای طعمهای مختلف ترش، تند، شیرین و شور است و این بهترین طعم تایلندی است.
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
ماهی تخمیر شدهای که به صورت نپخته خورده میشود در لاوا رایج است همچنین گزارش شده که باعث سرطان مجرای صفراوی میشود.
7_ یونان
سفر و غذا خوردن در یونان، مانند این است که وارد یک عکس در مجلات براق شوید، اما بدون فوتوشاپ!
یونان با دریاهای آبی و ساختمانهای سفید، زیتونهای کالاماتا، پنیر فتا، سالادهای رنگارنگ و
گوشتهای کباب شدهاش شناخته میشود. راز غذاهای یونانی چیست؟ روغن زیتون درخشان آنها!
بیشترین صادرات یونان، روغن زیتون آن است که بر طرزفکر مردم سراسرجهان درمورد فرهنگغذایی این کشور تاثیر زیادی میگذارد.
غذا خوردن در یونان، راهی برای درک گذشته است. یک گاز از دلمه یا یک قاشق سوپ، شما را به زندگی در یونان باستان میبرند.
_ چیزهایی که باید در یونان امتحان کنید:
روغن زیتون که روی موادغذایی مختلف ریخته میشود، یا با نان خیس میشود، ماننده شراب از لحاظ طعم متفاوت است.
در اسپاناکوپیتا اسفناج با مخلوط پنیر فتا و پوشش شیرینی پوستهدار آن خوشطعم میکند.
جیروس یا جایرو، ساندویچ گوشت مخصوص یونان است.
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
کاستلوریزو غذایی است ک از ترکیب برنج، پیاز و کلم تهیه میشود. خوشمزه نیست، فقط پرکننده است.
6_هند
یکی از مشخصههای غذای هندی، ادویههایی است که استفاده میکنند.
وقتی که شما گوشت و سبزیجات هند را مزه میکنید متوجه خواهید شد که با آشپزهایی سروکار دارید که در طعمدار کردن تخصص دارند.
هیچ قانون و محدودیتی در استفاده از ادویه وجود ندارد، بههمیندلیل غذاهای هندی خیلی خوشطعم هستند.
همین ادویه را میتوان به غذاهای شیرین اضافه کرد تا طعم آن به کلی عوض شود یا گاهی اوقات میتوان آنها را بهتنهایی میل کرد مثلا دانهی رازیانه، بهعنوان هضمکننده، در انتهای غذا مصرف میشود.
تنوع غذایی گستردهای در هند وجود دارد.
از غذاهای دریایی گوآ گرفته تا وزوان کشمیری و غذاهای نارگیلی کرآلا، همگی نشاندهندهی فرهنگ غذایی متنوع هند هستند.
_ چیزهایی که باید در هند امتحان کنید:
هند توانسته عدس آبپز را بسیار هیجانانگیز کند، نام این غذا در هند، دال است.
دوسا، پنکیکی پر شده از پنیر تا سبزیجات تند است که برای ناهار یا شام سرو میشود.
چای- همه انسانها قهوه دوست ندارند، اما مقاومت در برابر چای، جزو سختترین کارهاست.
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
مرغ بالتی که با زنجبیل تازه طیخ میشود.
5_ ژاپن
ژاپنیها همان دقتی که در صنعت مهندسی خود دارند را در صنایع غذایی نیز استفاده میکنند.
اینجا درست همانجایی است که استادان سوشی و رامن، توجه مشتریان زیادی را بهخود جلب میکنند.
خوردن یک غذای بد در ژاپن، تقریبا غیرممکن است. غذای ملی
_ چیزهایی که باید در ژاپن امتحان کنید:
سوپ میسو، سوشی یا ساشیمی که از ترکیب ماهی خام و برنج تشکیل شده و بسیار مشهور است.
سوشی و ساشیمی – چه کسی میدانست که ماهی خام روی برنج میتواند اینقدر محبوب شود؟
تمپورا خیلی عالی سرخ میشود و هرگز چرب نیست، خمیر مانند یک دستمال ترد نازک و سبک است.
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
فوگو، غذایی بسیار خوشمزه از یک ماهی سمی که باعث مرگ بسیاری شده است، درست میشود.
4_ اسپانیا
بیایید بخوریم و بنوشیم، بعد بخوابیم، سپس دو ساعت کار کنیم و دوباره بخوریم و بنوشیم.
زنده باد اسپانیا! کشوری که همه ما مخفیانه آرزو میکنیم فرهنگ غذایی لذتبخش آن متعلق به ما باشد.
اسپانیاییها در طول روز علاوهبر خوردن وعدههای سنگین اصلی، اسنک زیادی میخورند.
از میوههای مدیترانهای گرفته تا محصولات پیرنه و زعفران، همه غذاهای اسپانیایی را میتوان در هر زمانی پیدا کرد.
_ چیزهایی که باید در اسپانیا امتحان کنید:
ژامون ایبریکو (Jamon Iberico)، نوعی ژامبون بسیار نازک و خوشمزه است که با سبکی سنتی سرو میشود.
چوروس، بهترین زولبیا بامیه جهان است.
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
گازپاچو_ سالادی بسیار آبکی
3_ فرانسه
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به غذا اهمیت چندانی نمیدهند، زیرا “زندگی چیزی بیشتری از غذا دارد” ، از پاریس دیدن کنید. این شهر بهخاطر ساکنانش کمی بدنام شدهاست، اما آنها هم به اهمیت غذای خوب اعتقاد دارند. وقفههای دو ساعته بین وعدههای غذایی، ضروری هستند. تورهای دوهفتهای در سراسر فرانسه برگذار میشوند و تمام این مدت بر روی ترکیبات مختلف شراب و پنیر متمرکز میشود.
_ چیزهایی که باید در فرانسه امتحان کنید:
اسکارگو (حلزون پخته شده)
ماکارونی فرانسوی
نون باگت فرانسوی، اولین و آخرین چیزی خواهدبود که در فرانسه میخورید
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
فوی گراس گوشت اردک سرخ شده با کره است.
2- چین
در تاریخ چین، غذا خوردن و امتحان کردن طعمهای جدید همواره راهی برای فراموش کردن مشکلات روزمره زندگی بوده است.
مردم چین دارای روحیهی بالای کارآفرینی و صرفهجویی در امور مختلف هستند.
چینیها، نیروی کاری ارزان، و مردمی عاشق غذا هستند و همین موضوع آنها را به عنوان شجاعترین مردمان در امتحان کردن چیزهای جدید، در سراسر جهان تبدیل کردهاست. مردم چین فقط غذایی برای سیر کردن مشتریها درست نمیکنند، بلکه غذاهایچینی فوقالعاده لذیذ هستند. چین جایی است که غذا خوردن در آن به یکی از تفریحاتتان تبدیل خواهد شد و ممکن است روزانه دهها بار دلتان هوس غذایی را بکند.
سبک آشپزی در چین در هر منطقهای چنان متنوع و متفاوت است که به سختی میتوان باور کرد که همهی آنها در یک کشور هستند.
فرهنگ غذایی چین را نمیتوان به راحتی تجربه کرد، مگر اینکه ماشین زمان داشته باشید.
_ چیزهایی که باید در چین امتحان کنید:
گوشت خوک ترش و شیرین
دیم سوم _ غذایی از هنگکنگ تا نیویورک
کباب گوشت خوک و اردک پکنی
سوپ کوفته خمیری شیائو لانگ بائو
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
سوپ بال کوسه _ تظاهرات علیه رستورانهای چینی برای ممنوع کردن این غذا، یکی از موضوعات مورد توجه فعالان محیط زیست در سالهای اخیر بوده است. غذای ملی
1_ ایتالیا
غذاهای ایتالیایی قرنهاست که موردتوجه مردم سراسر جهان با ذائقههای مختلف قرار گرفتهاست.
کارهای خلاقانهای که با سس گوجهفرنگی، ارد گندم و خامه انجام میدهند، شگفتآور است.
از ترکیب نودل، کمی روغن زیتون، مقداری سیر، شاید یک تکه گوجه فرنگی و یک برش گوشت گوساله، یک غذایی اشرافی خواهید داشت که پختن و خوردن آن بسیار آسان است. غذای ملی
از ریزوتو پنیری تا گوشت سرخ شده ترد، غذاهای ایتالیایی طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارند.
بسیاری از مردم، خصوصا آشپزان تازهکار در خانههای خود غذاهای ایتالیایی میپزند.
_ چیزهایی که باید در ایتالیا امتحان کنید:
راگو آلا بلوگنس (اسپاگتی مخصوص بولونیایی است)
پیتزای مشهور ایتالیایی _ غذایی فوقالعاده ساده و در عین حال رضایت بخش
سالامی با سبک ایتالیایی _ این غذا بعد از سیگار دومین گزینه اعتیاد آور در ایتالیا به شمار میآید
قهوه (کاپوچینو)
_ چیزهایی که بهتر است امتحان نکنید:
پنیر موزارلا بوفالو _ این پنیرها به شکل توپهای اسفنجی هستند که طعم خیلی کمی دارند، طوری که فقط باید آن را تصور کنید.
منبع: سیانان