نمایش کمترین نرخ در صورت عدم ورود تاریخ
بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.
جستجوی جدید
نمایش کمترین نرخ در صورت عدم ورود تاریخ
بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.
دبی در سراسر جهان بهعنوان مرکزی برای نوآوریهای جاهطلبانه و لذت و ماجراجویی، شناخته میشود، رستورانهای این شهر نیز از این قاعده مستثنی نیستند. ظاهرا، موجی بیوقفه از افتتاحیهی رستورانهای جدید، جایگاه این کشور را به عنوان یکی از بهترین نقاط جهان برای صرف غذا، تثبیت کرده است.
چه به دنبال یک فست فود زنجیرهای در خارج از کالیفرنیا، و چه به دنبال تجربهی غذا خوردن در گرانترین رستوران جهان در تور ایبیزا باشید، گزینههای هیجانانگیز زیادی با هر قیمتی، در دبی وجود دارند.
هر ماه، دهها رستوران جدید در دبی افتتاح میشوند، در اینجا 11 مورد از رستورانهای تازه افتتاح شده را با هم بررسی میکنیم، با مجلهی گردشگری ایران چارتر همراه باشید.
هات چیکن دیو (Dave’s Hot Chicken)
با حمایت مالی برخی از طرفداران افراد معروف، مانند: دریک، ساموئل ال جکسون و … رستوران دیو،
نسبت به پنج سال گذشته، رشد چشمگیری داشته است.
آخرین شعبهی این رستوران، در مسیر ساحل جمیرا، ساخته شده است،
جاییکه مردم در صفهای بسیار طولانی برای خریدن این مرغها، منتظر میمانند.
مرغها را با طیف وسیعی از ادویههای مختلف طعمدار میکنند و شما میتوانید مرغتان را تند یا بدون فلفل سفارش دهید.
البته فلفل زیاد برای افرادی با قلب ضعیف، مناسب نیست و این مشتریان باید قبل از سفارش مرغ تند،
نامهای را جهت برعهدهگرفتن خطرات احتمالی، امضا کنند.
همهچیز، سلیقه و تکنیک است. از آنجایی که سرآشپز این رستوران (دیو کوپوشیان)،
از سال 2007، نزد توماس کلر در یک رستوران معروف فرانسوی، آموزش دیدهاست، دارای تجربههای زیادی میباشد.
علاوهبر مرغهای لذیذ، سیبزمینیهای تند، ماکارونی و پنیر و کلم پیچ، تضمین میکنند که هیچکس گرسنه نخواهد ماند.
فیلیا (Fi’lia)
سارا عاقل، در یک خانوادهی فلسطینی در شهر اردن به دنیا آمد. جایی که غذا برایشان همهچیز است!
او قبل از پذیرفتن نقش سرآشپز اجرایی رستوران فیلیا در ابعاد بینالمللی، و برعهده گرفتن مسئولیت شعب میامی، باهاما، پاریس و دبی، در یک مدرسه آشپزی درس خواندهاست و در برخی از رستورانهای معروف سراسر جهان کار کردهاست.
سارا عاقل در امارات زندگی میکند و به تازگی اولین رستوران این کشور با تیم مدیریت خانم، را افتتاح کردهاست.
پس از همکاری با سرآشپز حرفهای (ماسیمو بوتورا)، غذاهای او، با الهام گرفتن از غذاهای ایتالیایی و مدیترانهای، در طبقهی 70 برج SLS دبی، سرو میشوند.
در این رستوران، غذاهای دریایی، پاستاهای بیعیب و نقص و دسرهای لذیذ را امتحان کنید و این نکته را بدانید که این رستوران، یکی از خوشبرخوردترین و گرمترین، پرسنل را در دبی دارد.
رستوران جینجر مون _ مینا سیاحی
هتل تازه افتتاح شده W Dubai ـ Mina Seyahi در ساحل برستی قرار دارد و مشرف به قایقهای بادبانی زیبایی که در خلیج هستند، است. این رستوران به دلیل داشتن تراس و استخر بزرگ که مردم زیادی را برای گرفتن عکسهای اینستاگرامی به خود جذب کردهاست، خود را بهعنوان یک باشگاه ساحلی شهری معرفی میکند.
در میان پیشغذاهایی که در منوهای مختلف بینالمللی و الکترونیکی وجود دارند، سوپ سبزیجات و ماهی طعمدار شده، در کنار استیک گوشت گاو یا براتای خامهای، همراه با هلوی دودی سرو میشوند.
برای وعده اصلی، غذاهای دریایی در کاسههای معطری که از صدف ساختهشدهاند، بیشترین طرفدار را دارند.
ماهی باس (خاردار) ترد، را با تمرهندی سرو میکنند و ماهی مرکب سرخشده را در سس فلفل دلمهی شیرین، غوطهور میکنند.
رستوران لولیو (L’Olivo) در المهارا، برج العرب
اگرچه رستوران المهارا، سالهاست که در هتل افسانهای برجالعرب فعالیت میکند، اما اخیرا از حضور سرآشپزی بهنام آندره آمیلیاچیو، از رستوران دوستارهی میشلن و لولیو از کاخ کاپری، واقع در حصیرا (جنوب ایتالیا)، استقبال کردهاست.
محیط الماهارا فوقالعاده زیباست، چراکه توسط آکواریومهای بزرگ صخرهای و مرجانی احاطه شدهاست.
چه از منوی این رستوران و چه از منوی رستورن کارتل، غذایتان را سفارش دهید، ظروفی که غذایتان در آن سرو میشوند، مستقیما از کاپری (جزیرهای در ایتالیا) میآیند.رستورانهای دبی
رشتههای ظریف ماکارونی خانگی طعمدار شده با لیمو، در صدفهای معطر شده سرو میشوند که روی آنها یک عدد میگوی قرمز و پنیر مردانا، قرار میگیرد. ماهی سرطلایی که با سس کلاسیک کاپوتانای سیسیلی سرو میشود، به ملس بودن طعمش معروف است. حتما آنرا امتحان کنید.
رستوران Demon duck
رستوران Demon Duck، متعلق به سرآشپزی به نام آلوین لیونگ است و این رستوران، آخرین رستورانی است که در هتل سزار دبی افتتاح شدهاست. روی دیوارهای این رستوران تصاویر زیادی از اردک وجود دارد که توسط عکاسی بهنام مارک چانگ، به تصویر کشیده شدهاند.
نکته جالب درمورد این مکان، این است که هیچکس بهطور دقیق نمیداند که این رستوران چند ستاره است.
اردک پکنی یا سفید را به شکل آهسته و با حرارت کم برشته میکنند.
بهلطف فرآیند زمانبر پخت این غذا : خواباندن اردک در آب نمک، پوستکردن،
استراحت دادن به اردک و پختن آن بهصورت آهسته قبل از پخت سریع آن با حرارت بالا، این غذا را به یک تجربهی خاص تبدیل کردهاست.
او این غذا را، همراه با کالامانسی (نوعی ترشی)، یک سس خیلی تند و نان بائو سرو میکند، اما افراد کمی، میتوانند به سراغ پنکیک سنتی، پیازچه، خیار و سس هویسین (نوعی سس که سیاه و پر از ادویه است) بروند.
رستوران برادران عرفعلی
سه برادر سوری، به نامهای محمد، وسیم و عمر عرفعلی، با استفاده از تجربیاتی که در زمینهی آشپزی در سطوح بینالمللی بدست آورده بودند، یکی از بهترین کلاسهای آشپزی را در این شهر برگذار کردند.
آشپزخانهی باز «آشپزخانهای که در آن، مشتریان قادر به دیدن آشپزها و نحوهی پخت غذایشان هستند»، به مشتریان رستوران این امکان را میدهد که آشپزی کردن محمد را، در حالیکه گوجه فرنگی محلی تخمیر شده را با خیار، سبزی، خمیر ترش و پنیر فتا (نوعی پنیر یونانی شبیهبه پنیر لیقوان) ترکیب میکند، یا وقتی کباب را با فلفل، آلبالو ترش، چلغوز و دارچین تزئین میکند، تماشا کنند.
طبقهی بالا، عمر و وسیم، به آماده کردن دسر و شیرینی و گرفتن عکس از آنها، مشغول هستند.
عکسهای آنها در اینستاگرام، توجه زیادی را بهخود جلب کردهاست.
هیچ شکی در اینکه عکس و واقعیت، مثل هم هستند وجود ندارد، زیرا علاوهبر اینکه این رستوران، بهعنوان هفتادوهشتمین، رستوران برتر جهان انتخاب شده، در دبی نیز، جایزه میشلین بیب گورمند به این سه برادر اعطا شدهاست.
در این رستوران، که در سال 2005 در «موناکو» افتتاح شد، ابتدا فقط غذاهای آسیایی سرو میشدند اما درحالحاضر با اضافهکردن غذاهای تایلندی و ژاپنی به منوی خود، فعالیت خود را گسترش داده و در هتل جمیرا النسیم دبی، مشغول به فعالیت شدهاست.
منوی این رستوران خیلی سریع به یک منوی متنوع و گسترده تبدیل شد که از سوشی و ساشیمی گرفته تا سالاد، شیرینی موچی ژاپنی و کیک پاندان تایلندی، در آن پیدا میشود.
سرآشپز بریتانیایی بهنام، شین مکنیل (Shane Macneill)، همه غذاها (از سنتی تا مدرن) را به شیوهای یکسان سرو میکند، البته برخی از غذاها را با توجه به سلیقهی مشتری تغییر میدهد، مثلا: سوشی رول شده با واگیو (گوشت گاو ژاپنی) و خاویار.
امضای این رستوران، ماهی ذغالی با سس سویا شیرین و مخصوص، یا نودل تَف داده شده در روغن (همان نودل سرخ شده تایلندی) است.
رستوران Inti، شعبهی دبی
این رستوران مناظر خیرهکنندهای از پشت بام و محیط برج خلیفه (بلندترین برج دنیا) ارائه میدهد.
تراس این رستوران در فصلهای پاییز و زمستان،مناسبتر است، زیرا هوا در آن وقت از سال در دبی خنکتر میشود.
این رستوران، بیشتر روی غذاهای نیکی (ترکیبی از فرهنگ غذایی پرو و ژاپن)، تمرکز دارد
و همچنین دارای سرگرمیهای زنده (از رقاصان لاتین گرفته تا دیجی) است.
اینتی (Inti)، در زبان سرخپوستان آمریکای جنوبی، به معنای خورشید است و علت نامگذاری این رستوران نیز همین بودهاست.
زبانی که در روزگاران گذشته توسط اینکاها (مردمی که قبل از اشغال آمریکا در آنجا زندگی میکردند) مورد استفاده قرار گرفتهاست، همچنان در کشور پرو استفاده میشود.
اگر برای اولین بار به این رستوران میروید، بادمجان پخته شده به سبک تمپورا، کوفته با ماهی سیاه، یا یکی از انواع سوپ و سالاد را انتخاب کنید.
در میان انواع استیک و سایر غذاهای دریایی کباب شده در اجاق جوسپر، سیخهای anticuchos (مرغترش، میگو و ذرت کبابی)، پرطرفدارترین هستند.
جالب است که بدانید، تنها 12 نفر بهطور همزمان میتوانند در این رستوران غذا بخورند، اما برای همین 12 صندلی، مردم مدتها در انتظار رزرو میمانند.
این رستوران بهعنوان گرانترین رستوران دنیا شناخته میشود، بنابراین برای افراد ثروتمند مناسب است.
هزینهی شام برای هر نفر 5000 درهم (1361 دلار ) است، که این رقم باورنکردنی است.
اما جالباست بدانید که نوشیدنیهای درجهیک و اصل بهصورت نامحدود، با غذای سرو میشوند.
در منوی این رستوران 20 نوع غذای مختلف وجود دارد.
مشتریان در این رستوران، با ترکیب تصاویر و موسیقی، لحظات غیرمنتظره و جدیدی را تجربه میکنند.
محیط این رستوران را میتوان به جنگل، اقیانوس و … شبیهسازی کرد و
هدستهای واقعیت مجازی (VR)، تجربهی جدیدی را در غذا خوردن برایتان به ارمغان میآورند.
یکی از ویژگیهای رستوران TABU، سرگرمیهای نمایشی غیرمنتظره و سوررئال آن است.
کشتیگیران سومو، شعبدهبازان، گیشا (در ژاپن به زنانی اطلاق میشود که برای رقص و آواز، سرگرمی،
حاضرجوابی و پذیرایی تربیت میشدند و هنرهای ژاپنی مانند رقص و موسیقی کلاسیک را یاد داشتند) و دیجی،
در طول زمانی که در آنجا هستید، بر روی استیج میآیند و شما را سرگرم میکنند.
در بخش غذا، سرآشپز اجرایی این رستوران، بر عملکرد منوی ژاپنی-پرویی نظارت میکند.
این منو شامل غذاهایی همچون: انواع استیک، سوشی، سوپ و سالاد است که در کاسههای سنگی ایشیاکی سرو میشوند.
وعدهی تان را قبل از خوردن غذای اصلی، مثل: باس ماهی (ماهی خاردار) کشور شیلی، شاه خرچنگ با یوزو (نوعی میوه ژاپنی مانند نارنج) یا گوشت گاوی که به آرامی پخته شدهاست، با لقمههای کوچکتری همچون: استیک سرخ شده با روغن کنجد یا خارپشت دریایی با خاویار، شروع کنید.
این رستوران همچنین غذاهای گیاهی نیز سرو میکند و برای افراد وگان و گیاهخوار مناسب است.
رستوران آواتارا، یک رستوران کاملا گیاهی است.
شما میتوانید در این رستوران، تنوع گستردهای از غذاهای شمال شرق هند را تجربه کنید.
سرآشپز این رستوران، مردی هندی، به نام راهول رانا (Rahul Rana) است.
در حالی که راهول، تلاش میکند به درک جدیدی از غذاهای گیاهی برسد،
غذاهایی که سرو میکند، پیشینه و تجارب گذشتهاش را منعکس میکنند.
مومو (momo)، یک نوع پیراشکی است که آن را با نوعی توت به نام جکفروت،
که بافتی شبیهبه گوشت خوک دارد، پر میکنند، این غذا همراه سوپ توکپا (سوپ رشتهفرنگی و لیمو)، سرو میشود.
یکی دیگر از غذاهای این رستوران، پیراشکی عدس سرخشده است که همراه هویج تخمیر شده، سرو میشود.
Coconut kheer، نوعی پودینگ معطر است.
این دسر، کمی سنگین است پس در خوردن آن زیادهروی نکنید.